На майданчик дитсадка у Львові обвалився гараж. Фото

2475 0
Наразі не вдалося встановити, кому належить будівля.

Учора, 5 червня, біля садочка №135, що на вулиці Героїв Майдану, завалилася будівля. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила завідувачка дошкільного закладу Галина Тузяк.

За її словами, вона неодноразово зверталась до комунальних служб і повідомляла про аварійну будівлю, однак комунальники не могли встановити, кому належить приміщення.

Читайте також: У Львові починають зараховувати дітей у дитсадки

Натомість у ЛКП «Вулецьке», на території якого розташована будівля, кажуть, що вчора її вже обстежили та обгородили стрічкою, аби діти туди не підходили.

«Одразу після дзвінка завідувачки ми виїхали до садочку з головою Франківської райадміністрації. Працівники ЛКП «Вулецьке» і дошкільного закладу обстежили територію й обгородили її стрічкою. Зараз спільно з юридичним відділом районної адміністрації намагаємось встановити особу власника будівлі», – розповів у коментарі Tvoemisto.tv директор ЛКП «Вулецьке» Орест Костик.

Додамо, що під час обвалу дітей та відвідувачів садочку поруч не було, хоча поблизу розташований дитмайданчик.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!