Політична реклама

Біля дитячого центру «Джерело» намалюють професійне графіті

886 0
6 червня, у День журналіста, у Львові професійні художники розмалюють графіті огорожу навчально-реабілітаційного центру «Джерело», де навчаються діти з особливими потребами. Діти та молодь з особливими потребами, а також журналісти та гості зможуть залишити відбитки рук на бетонній стіні.
Фото: info.nspt4kids.com

Фото: info.nspt4kids.com

Про це tvoemisto.tv повідомили в НРЦ «Джерело». Захід проводиться за підтримки Німецького бюро міжнародного співробітництва (GIZ).

Також о 14:00 в актовому залі центру «Джерело» пройде прес-конференція за участі «Карітас Львів УГКЦ», представників центру «Джерело» та батьків вихованців центру щодо передачі 16 інвалідних візків.

Зазначимо, минулого року в «Карітас Україна» стартував пілотний проект «Візки для людей з особливими потребами» за підтримки Канадського Фонду інвалідів (CWF, Канада). Мета проекту – надання візків у безкоштовне використання дітям та молоді з особливими потребами. Візки розповсюджуються у 4 містах України (Дрогобичі, Львові, Києві та Нововолинську). Уже вдруге в межах цього проекту вихованці центру «Джерело» мають змогу отримати таке обладнання.

Довідка.

Центр «Джерело» – неприбуткова установа, створена у 1993 році. Мета діяльності – допомогти дітям із церебральним паралічем та іншими неврологічними розладами розвинути їх здібності, досягнути максимальної незалежності у функціонуванні для найбільш повної соціальної інтеграції. Сьогодні на програмах центру перебуває понад 250 дітей та молодих осіб. Усі послуги надаються безкоштовно. Програми фінансуються з комунального бюджету та за рахунок благодійних пожертв.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!