Політична реклама

Біля Галицького ринку у Львові планують облаштувати стоянку

1501 0
На початку наступного року квітковий павільйон, який розташовується біля Галицького базару, власники нового торгового центру «Роксолана» планують перетворити на парковку для відвідувачів.

Директор компанії Євгенія Локтіонова повідомила, що на місці павільйона повинно з’явитися майже 50 паркомісць, інформує Погляд.

Квітковий павільйон, розташований на цьому майданчику, планують знести, а торгівлю квітами - перенести безпосередньо під дах торгового центру. Квіткарям нададуть окреме приміщення на першому поверсі комплексу площею 147 кв. м. Також керівництво комплексу пообіцяло облагородити цю територію і облаштувати зону відпочинку.

Торгово-офісний центр «Роксолана», який розташований на пл. Соборній, 12, планують відкрити на початку 2014 року. Площа нового торгового центру охоплює 9000 кв. м. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!