У Львові біля Гарнізонного храму триває благодійний ярмарок

2383 0
Сьогодні, 2-го квітня, на площі біля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла волонтери "Центру Опіки Сиріт" організували ярмарок зі збору коштів для проведення акції "Великодні забави для дітей 2017".
фото: orphancenter.org.ua

фото: orphancenter.org.ua

Щорічно місія "Центр Опіки Сиріт" в Музеї народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького ("Шевченківський Гай") організовує Великодні забави для понад 400 дітей-сиріт та дітей із складними життєвими обставинами.

Читайте також: У Соборі Святого Юра презентували альбом листів Блаженного Климентія (Казимира графа Шептицького)

Цього року забави влаштують 20-го квітня. Участь у них візьмуть школи-інтернати та навчально-реабілітаційні центри м. Львова та області, діти із дитячих будинків сімейного типу, а також діти зі Сходу, йдеться на сайті Центру

Придбавши на ярмарку речі, виготовлені власноруч волонтерами Центру, кожен охочий зможе внести вклад у святкування Великодня для цих дітей.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!