Біля хімзаводу у Львові збудують офісний центр на 10 поверхів

2033 0
Нового житла на цій території будувати не планують.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На вулиці Рахівській у Львові збудують 10-поверховий офісний центр із підземним паркінгом. Про це йдеться у детальному плані території у районі вул. Рахівської, просп. Червоної Калини та залізничної колії.

Читайте також: Між Городоцькою та Голубовича у Львові збудують житлови комплекс

Проєктні рішення стосуються ділянок, що перебувають у користуванні ТзОВ «Будівельне підприємство "Квадро"», ТзОВ «УМС» та ТзОВ «Науково-виробниче підприємство "Світ"», розташовані на Рахівській, 16.

У передбаченому новому кварталі пропонують збудувати дві адміністративно-офісні споруди на 5 та 6-10 поверхів, на перших поверхах яких облаштують торгові зони. Для авто збудують підземний паркінг на 130 місць та наземний на 50. Нового житла на цій території будувати не планують.

Громадське слухання цього детального плану відбудеться 18 березня у Центрі Довженка, що на просп. Червоної Калини, 81. Початок о 18:00.

Схеми з ДПТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!