Політична реклама

Біля катедрального собору у Львові заборонять паркуватись

1207 0
Цьогоріч площу перед Латинським кафедральним собором звільнять від припаркованих автомобілів — заявив Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань влаштування велоінфраструктури.

Під час слухань представник Львівської архідієцезії римо-католицької церкви наголосив, що храм не має довкола території для здійснення релігійного культу. А для звільнення прилеглої території завжди доводиться залучати органи місцевого самоврядування, що є довготривалою процедурою. Крім того, заблоковані проходи до храму ускладнюють доступ до храму, особливо інвалідам.

Представники храму неодноразово звертались до влади міста з проханням про вирішення цієї проблеми, проте досі не дочекались результату. “Парафіяни буквально пролазять через автомобілі”, -- додав він.

Натомість, Олег Шмід наголосив, що розробники концепції впорядкування території у Львові   за те, аби площу очистили від припаркованих автомобілів. Також радник мера запевнив, що до кінця року цю проблему буде вирішено.

Нагадаємо, що учора у Львові на громадських слуханнях розглядали проект “Концепції створення впорядкованих паркувальних та пішохідних зон у центральній частині Львова” та Програми реалізації першої стадії цієї програми. Влада обіцяє, що у центрі Львова будуть парківки на 120 місць. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!