Біля Конотопу на Сумщині знайшли тіла закатованих українців

6994 0
Після відходу російських окупантів на Сумщині знайшли тіла щонайменше трьох закатованих мирних українців.
Дмитро Живицький Фейсбук

Дмитро Живицький Фейсбук

На Сумщині у Конотопському районі після відходу російських окупантів знайшли тіла щонайменше трьох закатованих мирних жителів. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький вранці, 5 квітня.

«Конотопський район продовжує оговтуватися від навали орків. На місцях колишній стоянок ворога уже знайшли щонайменше трьох закатованих українців. Мирних мешканців», – повідомив Дмитро Живицький.

Дмитро Живицький каже, що область оговтується, мешканців просять бути обережними на дорогах та не ходити в ліси.

«Орки не забирають трупи своїх військових, до цього ми звикли ще від початку. А тепер лишають і живих. Тому я вкотре прошу мирне населення: будьте обережні на дорогах, поза межами населених пунктів громад. Також нагадуємо про заборону відвідувати ліс», – зазначив Дмитро Живицький.

Нагадаємо, що після звільнення Київської області від російських загарбників з’явилась інформація про військові злочини, які скоїли росіяни в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні чи й тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих мирних громадян України. Із Київщини вивезли вже понад півтисячі тіл вбитих мирних мешканців. Їх будуть оглядати судмедексперти, щоб задокументувати злочини, які вчинили російські військові. Додамо, що за інформацією Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, геноцид, влаштований російськими окупантами в Україні, може стати найбільшим у Європі з часів Другої світової війни.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!