Біля костелу Бернардинів відремонтують сквер та встановлять статую Діви Марії

2765 0
На виготовлення статуї місто оголосить всеукраїнський конкурс,
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

Біля костелу Бернардинів у Львові капітально відремонтують сквер та встановлять статую Об’явлення Діви Марії у Фатімі. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету ЛМР 8 лютого.

Відповідне звернення до управління охорони історичного середовища надійшло від церкви Андрія, тож міська рада має оголосити всеукраїнський архітектурний конкурс, умови якого погодять до 1 квітня, та відремонтувати територію між вулицями Сербською, Валовою та площею Соборною.

Читайте також: На Коперника відкрили оновлений фонтан «Водолій». Фото

Додамо, що реконструювати сквер мають одним проектом із ремонтом простору під Глинянською брамою на території комплексу бернардинського монастиря. Роботи виконує фірма «Рутенія», яка розробляла проект реконструкції площі Митної. Вартість робіт становить 92,6 тис. грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!