Біля Церкви святих Ольги і Єлизавети зрізали каштан. Обіцяють висадити липу

1662 0
До 15 червня у місті має діяти сезон «тиші» щодо зрізки дерев.
Фото: Дмитро Барабаш

Фото: Дмитро Барабаш

На вулиці Городоцькій біля біля Церкви святих Ольги і Єлизавети у Львові на зупинці громадського транспорту зрізали дерево. Про це на «гарячій лінії міста» повідомив містянин Дмитро Барабаш.

Чоловік спочатку обурився, що неправильно кронують каштан. Згодом додав, що рятувати вже немає що, адже дерево зрізали повністю.

Керівниця управління екології та природніх ресурсів Львівської міськради Олександра Сладкова пояснила, що зрізали аварійне дерево.

«Аварійне, прикоренева гниль. Дерево на зупинці, що дуже небезпечно. Восени район висадить нову липу», – прокоментувала Олександра Сладкова.

Нагадаємо, минулого тижня біля Діагностичного центру на Пекарській обрізали здорове дерево. Детальніше про випадок читайте у матеріалі.

Фото: Дмитро Барабаш, Олександра Сладкова



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!