Біля Львова чоловік погрожував підірвати ресторан. Оновлено

2581 0
27-річний львів'янин погрожував вибухом у ресторані «Святослав» у Винниках.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Чоловік зайшов у заклад близько 19.30 год 12 травня і заявив, що має гранату та може її підірвати. На той час у ресторані проводилися ремонтні роботи, тож усі, хто був у приміщенні, вийшли.

На місці події працювали співробітники служб та підрозділів поліції Львівщини, зокрема експерти-вибухотехніки, спецпризначенці, кінологи, слідчо-оперативна група, а також патрульні поліцейські та рятувальники.

Правоохоронці на чолі із начальником поліції Львівщини Василем Віконським проводили переговори із чоловіком, аби не допустити вибуху.

Через три години правоохоронці таки затримали чоловіка. Внаслідок події ніхто не постраждав.

«У ході спецоперації близько 22.40 поліцейські затримали зловмисника, 27-річного львів’янина, в порядку ст.208 КПК України. Зброї та боєприпасів при ньому не було. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід», - йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!