Біля Львова легковик зіткнувся з маршруткою. Є загиблий

13464 0
В аварії постраждали шестеро осіб, водій автомобіля – загинув.

Вранці 3 лютого, близько 8:10 год у селі Рясне-Руське сталася смертельна ДТП. Через зіткнення маршрутки «Львів – Зелів» та автомобіля марки Skoda постраждали пасажири громадського транспорту, водій легковика – загинув. Про це повідомив координатор групи «Варта 1» Ігор Зінкевич.

У пресслужбі ДСНС Львівщини інформацію підтвердили. Рятувальники деблокували водія автомобіля.  

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Tvoemisto.tv повідомили, що у ДТП постраждало шестеро пасажирів маршрутки. Водій автомобіля – загинув. 

«Одна смерть до приїзду медиків «швидкої» – загинув водій легкової автівки. З шести постраждалих четверо – легкі, у них забої та реакція на стрес. Ще двоє осіб – середньої важкості. Це дві жінки 38 та 35 років. В однієї – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і гематома ока. В другої жінки – закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом носа», – повідомила речниця ЛОЦЕМДМК Тетяна Андрєєва. 

У поліції Львівщини повідомили, що за кермом автомобіля «Skoda Octavia» перебував 39-річний житель Львова. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом – маршрутним таксі сполученням «Львів-Зелів», яким керував мешканець Львівського району віком 47 років.

Внаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм помер на місці події. Також у лікарню доставлені водій та п’ятеро пасажирів автобуса – правоохоронці встановлюють їх особисті дані, діагнози уточнюють медики.

На місці події працюють слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події. 

Юлія Осим

Фото поліції Львівщини



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!