Біля Львова освітлять кільце на Давидів

3593 0
Автомобілісти кажуть, що вночі на дорозі складно зорієнтуватися.
Фото: Служба автодоріг Львівщини

Фото: Служба автодоріг Львівщини

Цього року Служба автодоріг Львівщини планує освітити ділянку дороги, що веде зі Львова на Давидів. Про це під час дискусії Tvoemisto.tv в межах проєкту «Реформи без ілюзій» сказав в. о. керівника Служби автомобільних доріг Львівщини Олег Береза.

Читайте також: В Укравтодорі показали, як ремонтують трасу Львів – Пустомити – Меденичі

Як зазначив заступник-координатор ГО «Спілка автомобілістів Львівщини» Володимир Слушняк, сама кільцева розв’язка у напрямку Давидова зроблена добре, втім їй бракує освітлення та правильного розташування дорожніх знаків.

«Коли їдеш із Давидова, об’їжджаєш кільце і в’їжджаєш у Львів, раніше там була суцільна лінія, тепер автомобілі можуть їхати не за правилами й повертати наліво. Через це на кільці виникають тягнучки. Крім цього, знаки встановлені не на тій відстані що потрібно, наприклад, замість 30 м знак розташований за 100 м. Водій не може зорієнтуватися, особливо вночі», – каже Володимир Слушняк.

Читайте також: Які державні дороги на Львівщині ремонтуватимуть у 2020 році. Перелік

Нагадаємо, що транспортну кільцеву розв’язку на виїзді зі Львова у напрямку Івано-Франківська облаштували торік. Також там проклали додатковий з'їзд у напрямку Бібрки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!