Біля Львова перекрили кілька доріг у знак протесту проти Львівської ОТГ

5583 0
Дороги перекрили у Малехові, Винниках, Дублянах, Грибовичах та Підрясному.
Фото: ЛМГО «Золота молодь Винник»

Фото: ЛМГО «Золота молодь Винник»

Сьогодні, першого червня, близько 11:00 год на кількох дорогах відбуваються акції протесту проти Львівської ОТГ.

Читайте також: Кабмін затвердив Львівську ОТГ із Винниками та Брюховичами

Як повідомили Тvoemisto.tv у прес-службі патрульної поліції, люди влаштували акцію, ходять пішохідним переходом і періодично пропускають автомобілі.

Акція проходить біля Малехова на 136 км автодороги М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська. Близько 30-40 осіб перекрили дорогу.

Також сьогодні об 11:15 перекрили дорогу у Винниках по вул. Галицькій. Акція триватиме орієнтовно годину. 
 
Аналогічна акція триває у Дублянах, на 5 км автодороги під'їзд до Львова. Близько 20-40 осіб перекрили дорогу і ходять пішохідним переходом.
 

У Грибовичах також відбувається перекриття дороги біля готелю «Варшава». Близько 60-ти осіб 10 хвилин протестують, тоді 5 хв пропускають.

Близько 12:15 год на 461 км автодороги  М-06 Київ – Чоп 30-40 осіб перекрили дорогу у селі Підгірці Бродівського району.
 

Перекриття руху також є у с. Підрясне на автодорозі Львів-Краковець. Транспортні засоби об’їжджають перекриття через с. Кожичі і виїжджають у Домажирі на головну дорогу.

Патрульні регулюють рух і стежать за публічним порядком.

Станом на 14.00 акції завершилися майже всюди, окрім с. Підрясне.

 

Нагадаємо, Львівську ОТГ затвердили 27 травня у складі 11-ти громад та майже 20-ма населеними пунктами, разом із суперечливими Винниками та Брюховичами. 

До Львівської ОТГ ввійшли Львівська, Брюховицька, Винниківська, Грибовицька, Грядівська, Дублянська, Зашківська, Лисиничівська, Малехівська, Рудненська та Рясне-Руська громади.

Фото Ірини Логової, Ігоря Муравського

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!