Біля Львова сталась масштабна пожежа. Є постраждалий

14855 1
Місцевого мешканця з опіками ІІ та ІV ступеня госпіталізували у реанімацію.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

У Рудно біля Львова та території підприємства з виробництва пам’ятників сталася пожежа, внаслідок якої постраждав чоловік та згоріло три автомобілі, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Пожежа трапилась 28 вересня о 23:12 год. на вулиці Лесі Українки, де розташований цех із виробництва надгробних пам’ятників. Унаслідок пожежі 39-річний місцевий мешканець отримав термічні опіки тіла ІІІ-ІV ст. і був госпіталізований у реанімацію 8-ї міської клінічної лікарні у важкому стані.

ДСНС вдалось ліквідувати пожежу близько 00:33 год. Утім вогонь знищив ах перекриття цегляного дачного будинку розміром 4×8 м, речі домашнього вжитку на площі 32 м2, мікроавтобус Mersedes, вантажний автомобіль із цистерною та автобус.

Уночі очевидці повідомляли у соцмережах, що чули вибухи, однак у ДСНС уточнили, що на момент прибуття рятувальників на місце події вибухів не було. Обставини події встановлюють.

Фото Ігоря Зінкевича / Facebook


Читайте також:
29 Вересня, 2018 19:58
Соня Були вибухи на початку пожежі!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!