Біля Львова через погану видимість зіткнулися 11 автівок. Фото. Доповнено

12896 0
Сьогодні вранці, 8 вересня, на трасі поблизу села Гряди Жовківського району сталася масштабна ДТП. Водіям радять тимчасово не їхати у цьому напрямку.
фото: photofact.in.ua, dumskaya.net

фото: photofact.in.ua, dumskaya.net

Сьогодні на трасі поблизу села Гряда (між Грибовичами та Великим Дорошевом) сталася ДТП: зіткнулися 11 автомобілів. Кількість постраждалих з’ясовують: попередньо відомо про двох осіб. Поліція тимчасово регулює рух, однак попереджає водіїв, що проїзд на цій ділянці зараз дуже ускладнений.

«Стоїть сморід. Погана видимість. Скоріше за все, ДТП сталася через горіння торфу», – зазначила Катерина Рибій, речниця Патрульної поліції Львова. Водіям радять не їхати у цьому напрямку. А тих, хто зараз там є, просять пропускати автомобілі патрульних і карети швидкої.

фото Патрульної поліції Львова

Тим часом Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомляє, що горіння торфу в с. Ситихів Жовківського району ліквідовано практично по всій площі горіння. Інтенсивного виділення продуктів горіння на місці пожежі немає. «У зв’язку із великим резонансом у суспільстві щодо дорожньо-транспортної пригоди поблизу с. Гряда Жовківського району, повідомляємо: задимлення від горіння торфовища не могло спричинити зіткнення автомобілів. На місці виникнення ДТП вранці спостерігався сильний туман», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через торф’яні пожежі львів’янам радять обмежити час перебування на вулиці

Нагадаємо, від 6 вересня мешканці різних районів Львова скаржаться на задимлення та неприємний запах. Після об’їзду території навколо міста "надзвичайники" знайшли джерело загоряння – горіння торфу в селі Ситихів Жовківського району.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!