Біля Львова трапилась масштабна аварія. Є загиблий

16304 0
У аварії постраждали чотири авто.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Біля Львова вантажівка врізалася у мікроавтобус. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Водій мікроавтобуса загинув на місці. Аварія трапилася близько 12:40 на трасі Київ-Чоп неподалік села Чишки Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажівки «Рено» наїхав на мікроавтобус «Мерседес Спринтер», що повільно рухався в заторі. Після цього мікроавтобус зіткнувся з автомобілем-бетонозмішувачем «ДАФ», який рухався попереду нього, а той, у свою чергу, зіткнувся з легковим автомобілем, який їхав перед ним. Після цих зіткнень «Рено» та «Мерседес» з’їхали у кювет.

За кермом вантажівки «Рено» перебував 44-річний мешканець Вінницької області, бетонозмішувача «ДАФ» – 34-річний львів’янин, «Доджа» – 37-річний житель Києва. Особисті дані загиблого водія мікроавтобуса «Мерседес» уточнюються.

Від отриманих травм кермувальник мікроавтобуса помер на місці події. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій вантажівки «Рено». Зараз медики встановлюють йому діагноз. На місці зіткнення працює слідчо-оперативна група.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Якщо провину винуватця доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія «Рено» поліцейські затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!