Біля Львова трапилися дві ДТП на одному місці

6142 0
Зіткнулися чотири автомобілі, а постраждав водій, котрий кинувся на допомогу.
фото: 2day.kh.ua

фото: 2day.kh.ua

Дві дорожньо-транспортні пригоди трапилися сьогодні,  практично на одному місці, в селі Басівка біля Львова.

За даними відділу комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області,  близько пів на десяту трапилося зіткнення чотирьох легкових автомобілів, причини якого зараз з’ясовують працівники поліції.

Друга ДТП трапилася неподалік. 41-річний житель Львова, який проїжджав повз місце аварії, зупинився і вийшов з автомобіля, щоби допомогти учасникам першої аварії. І в цей час його збив легковик «Фіат». Потерпілого з травмами доправили до лікарні.

Водночас депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", що в наслідок ДТП два автомобілі опинилися в кюветі. Також за його словами, на час аварії в цій місцевості була погана видимість через густий туман.

Читайте також: Минулої ночі у Львові зупинили шістьох нетверезих водіїв

Водії та пішоходи повинні бути обачними та обережними з огляду на те, що на дорогах Львівщини ускладнений проїзд через вчорашні снігопади та ожеледицю.

Нагадаємо, у Львові триває масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!