Біля Львова у ДТП загинув водій, якого двічі оформляли за керування напідпитку

4005 0
Водій, на якого двічі оформляли протоколи за їзду в нетверезому стані, загинув на місці ДТП поблизу села Гамаліївка Пустомитівського району.
фото: 5.ua

фото: 5.ua

Уночі, на автомобільній дорозі Київ – Чоп, поблизу села Гамаліївка на Львівщині, відбулось ДТП з потерпілими між рейсовим автобусом БОГДАН А-0921 та автомобілем ВАЗ 2108. Унаслідок аварії загинув водій легковика. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

«Згодом, стало відомо, що на водія автомобіля ВАЗ патрульні влітку оформляли протоколи за керування у нетверезому стані. Перший протокол склали 6-го червня 2016 року, а другий вже 24-го числа цього ж місяця. Після першого випадку водія оштрафували, рішення другого суду поки невідомо. Права були вилучені, а тимчасовий талон на керування транспортним засобом вже не дійсний. Причини ДТП встановить слідство», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові екс-поліцейський напідпитку збив двох чоловіків на тротуарі

Додамо, лише за першу добу жовтня львівські патрульні зловили 30 водіїв, які керували автомобілями напідпитку. 25 з них попалися вночі. Це був своєрідний рекорд для львівських поліцейських. Здавалося б, жорсткі штрафи за водіння у нетверезому стані, які почали діяти в Україні з літа цього року, мали б зменшити кількість п'яних на дорогах, але цього не сталося.

Детальніше про те, чому львівські водії не бояться сідати за кермо напідпитку, читайте у розгорнутому матеріалі Tvoemisto.tv.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!