Біля Львова відкрили приватний медичний центр

13540 0
Центр розташовано навколо колишнього Винниківського озера, яке осушили у 2018 році.
Ілюстрація комплексу Emily Resort у Винниках/Скрін з сайту

Ілюстрація комплексу Emily Resort у Винниках/Скрін з сайту

У Винниках на вулиці Хмельницького, 9В, що біля Львова, відкрили приватний медичний центр, також за кілька тижнів на території комплексу планують відкрити локацію з басейнами. Про це йдеться на сторінці Emily Resort у Фейсбуку.

На сайті комплексу зазначають, що «Emily Medical Center пропонує широкий спектр послуг для підтримки та відновлення Вашого здоров'я», зокрема, індивідуальні програми оздоровлення, детокс-терапію, комплексне обстеження, антиейджинг, медичні консультації, апаратно-інструментальні дослідження, дієтичне харчування, перевентивну медицину тощо. Водночас цін на відповідні послуги на сайті не вказують.

Читайте також: Як Винниківське озеро стало «басейном»

Локацію з басейнами планують відкрити за кілька тижнів. За номером телефону комплексу, який вказано у соцмережах, Tvoemisto.tv повідомили, що точну вартість послуг поки не сформували, однак орієнтовно ціни на басейни становитимуть:

  • 1000 грн за шезлонг від 10.00 до 20.00;
  • 5000 грн за бунгало для 4 осіб;
  • 3000 грн за чашу у воді.

 

Також додамо, що вартість номерів у готелі становить від 4500 грн за стандартний номер з однією кімнатою, номер «люкс» коштуватиме від 7500 грн, а «президентський люкс» вартуватиме від 48 200 грн. Наразі на сайті можна забронювати, сімейний номер (5000 грн), стандарт твін (5000 грн), стандарт дабл (5250 грн), люкс (8500 грн).

Читайте також: «Винників уже нема». Козловський про доступ винниківчан до колишнього озера

Нагадаємо, що комплекс Emily Resort – medical, sport, entertainment збудували навколо колишнього озера, яке осушили у 2018 році. Наприкінці січня там у тестовому режимі запрацювали лижні траси. Раніше йшлося про те, що винниківчани зможуть користуватися озером, якщо покажуть документ, що вони живуть в цьому місті. На питання журналіста Tvoemisto.tv під час прямої трансляції 27 січня про те, чи буде доступ, депутат ЛОР та керівник «Академії футболу» Григорій Козловський відповів, що потрібно буде платити, але для окремих категорій населення планували робити акцію. Водночас сьогодні, 3 червня, за номером телефону комплексу повідомили, що наразі не знають про пільги чи знижки, оскільки не до кінця сформували прайс-лист.

Загалом територія комплексу охоплює 46 га довкола колишнього Винниківського озера. Частина з них – це уже приватна земля родини Козловських (три ділянки розміром 16,6 га довкола колишнього Винниківського озера). У власності ТОВ «Академія футболу» залишається одна ділянка площею 0,1785 га. 

У користуванні ТОВ «Академія футболу» також є ще дві ділянки. Зокрема, перша з них – ділянка з колишнім озером (9,7 га) з правом постійного користування. Друга – лісова ділянка (19,6 га), яка у довгостроковому платному користуванні ТОВ «Академія футболу». 

Читайте також: У Винниках в тестовому режимі запускають гірськолижні траси

Tvoemisto.tv спробувало з’ясувати, що трапилось із Винниківським озером, довкола якого з'явився цей комплекс. Більше про це – у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!