Біля одного із львівських ЦНАПів встановили ліхтарі на сонячних батареях

3739 0
Сучасні ліхтарі встановили біля Центру надання адміністративних послуг на вулиці Хвильового, 14а.
фото умовне: соцмережі

фото умовне: соцмережі

Офіс знаходиться між будинками, і щоб забезпечити належне вуличне освітлення, тут встановили такі ліхтарі. Загальна вартість робіт склала 58 тис. гривень, інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

«Ці ліхтарі не підключені до мережі вуличного освітлення, а мають автономні батареї – сонячні панелі, які акумулюють енергію і таким чином освічують територію. В минулому році ми провели через систему державних закупівель «ProZorro» торги, переможцями стала компанія ТзОВ «КМБ СЕРВІС». Загальна вартість робіт склала 58 тисяч гривень», – розповіла директор  департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Читайте також: Львів'яни зможуть дізнатись онлайн, які рекламні вивіски в місті законні

«Ми також намагаємося встановлювати вуличні меблі біля кожного з Центрів. Біля ЦНАПів на просп. Червоної Калини, на вул. Виговського і вул. Хвильового встановлені такі меблі. Їх немає лише біля ЦНАПів на вул. К. Левицького і Ген.Чупринки, адже це приміщення районної адміністрації, і там вже є свій стиль облаштування прибудинкової території», – додала Валентина Бартошик.

Також після свят біля ЦНАПу на вулиці Хвильового планують встановити велостійки.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!