Біля органного залу у Львові реорганізували рух транспорту. Схема

4973 1
Нова схема руху, яку затвердили під час засідання комісії з безпеки дорожнього руху взимку, почала діяти від 4 липня.
Фото: Дем’ян Данилюк

Фото: Дем’ян Данилюк

У Львові поблизу органного залу почала діяти нова організація руху транспорту, відповідно до затверджених комісією з безпеки дорожнього руху дорожніх знаків, які встановили напередодні, інформує Zaxid.net.

Нова система руху на трьох вулицях біля Органного залу, площі Шашкевича і готелю «Дністер» почала діяти від 4 липня. Відтак ділянка пл. Шашкевича від вул. Бандери до Дорошенка стала односторонньою у напрямку до вул. Дорошенка. Натомість на вул. Бібліотечній та Рилєєва впровадили двосторонній рух. Рух транспорту на вул. Матейка, від вул. Рилєєва до Технічної, розвернули в протилежний бік — до вул. Рилєєва.

Читайте також: Як рухатиметься транспорт після реорганізації руху на Дорошенка. Відео

Читайте також: Поблизу Стрийського ринку змінять організацію руху. Схема

Додамо, що систему реорганізації руху поблизу Органного залу розробили у межах проекту реконструкції вул. Бандери «Вулиця для всіх». Зокрема у березні біля Будинку органної та камерної музики у Львові облаштували пішохідну зону. Крім цього, вул. Професорську також планували зробити пішохідною, втім рішенням комісії вирішили залишити проїзною для тих автомобілів, які виконують лівий поворот з вул. Бандери.

4 Липня, 2018 20:57
Андрій Цікаво з якого села ці керівники які у Львові встановлюють дорожні знаки? Та чи вони хоч раз їздили Львовом?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!