Біля парку культури у Львові з’явиться готель. Візуалізація

3098 0
Готель з рестораном планують збудувати на вул. Лижв’ярській, 30.
Ілюстрація: прес-служба ЛМР

Ілюстрація: прес-служба ЛМР

На вул. Лижв’ярській, 30, що межує з Парком культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, планується реконструкція житлового будинку для розміщення готелю з рестораном. Про це стало відомо з пояснювальної записки до детального плану території, що була опублікована прес-службою ЛМР.

Відповідно до ескізного проекту, на ділянці передбачено реконструкцію існуючої двоповерхової будівлі із добудовою і надбудовою до 4-х поверхів для розміщення готелю на 16 номерів та ресторану в цокольному поверсі. Максимальна висота проектованого готелю не може перевищувати 13,95 м.

Загальна площа ділянки становить 0,0874 га, площа майбутнього готелю – 293 м.кв. Власницею земельної ділянки та будинку на вул. Лижв’ярській, 30 є Сердюк Г. В. У ДПТ також заплановано провести капітальний ремонт вул. Лижв’ярської з розширенням дороги та облаштуванням тротуарів. Розробником документації є ДП ДІПМ «Містопроект».

У понеділок, 19 лютого 2018 року о 18:00 у Великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться зустріч з головним архітектором проекту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!