Біля парку на вулиці Стуса погодили будівництво багатоповерхівки

3330 0
Для цього знесуть існуючий житловий будинок.
Фото Львівської міської ради

Фото Львівської міської ради

На вулиці Стуса, 39 збудують багатоквартирний житловий будинок із вбудованим нежитловим приміщенням та автостоянкою. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 23 листопада.

Земельна ділянка будівництва охоплює площу 0,0873 га, а гранична висота будівництва не має перевищувати 32 м. Будинок мають побудувати на відстані 11 м від вулиці Стуса і 15 м від сусідньої дев’ятиповерхівки під №37 на тій самій вулиці.

Дозвіл на будівництво отримав Сергій Миколайович Боярчук. За інформацією YouControl, він є старшим майстром лісу Норцівського лісництва, а також керівником львівської компанії «Айрісмед», яка тиражує звуко-, відеозаписи і програмне забезпечення. Компанія також виступає посередником у торгівлі машинами, суднами, літакми, промисловим устаткуванням, меблями, залізними, металевими виробами і господарськими товарами.

Читайте також: Біля Львівського автобусного заводу погодили будівництво житлового комплексу. Візуалізація

Для забудови знесуть наявний житловий будинок на вулиці Стуса, 39, а новий встановлять на межі Снопківського парку.

Андрій Костюк

Візуалізацію надали у Львівській міській раді


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!