Біля Піскових озер реконструюють будівлю спорткомплексу «Електрон»

2803 0
У комплексі збережуть басейн і приведуть до належного стану інфраструктуру.
Візуалізація з виконкому ЛМР

Візуалізація з виконкому ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міськради сьогодні, 5 грудня, погодив ТзОВ «Електрон-Спорт» реконструкцію будівлі спортивного комплексу під літерою «А-3», що на вул. Генерала Т. Чупринки, 130.

«Існуючий спортивний комплекс пропонують реконструювати. При цьому збережуть басейн, який там є, а всю інфраструктуру мають привести до належного стану»,  зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання.

Зазначимо, що будівля на вул. Чупринки, 130 розташована у межах історичного ареалу Львова. Реконструкцію будуть проводити у межах існуючих фундаментів.

Додамо, що у липні на сторінці спортивного комплексу «Електрон» повідомляли, що вони не працюватимуть до кінця 2022 року. Раніше ж у них діяли два тенісних корти, футбольне поле тощо.

За даними YouControl, власниками ТзОВ «Електрон-Спорт» через ПАТ «Компанія з управління активами «Карпати-інвест» є львів'яни Тетяна, Сергій і Людмила Петруки.

Читайте також: На Замарстинівській збудують новий ЖК. Забудовник допоможе вирішити проблему з колектором

Також нагадаємо, що поблизу Піскових озер, неподалік від СК «Електрон», ПАТ «Концерн-Електрон» звів багатоповерховий житловий будинок для викладацького складу і наукових співробітників. Через це будівництво Франківська окружна прокуратура Львова надсилала позов до суду про знесення будівлі. Як стверджував прокурор, будинок зводять без відповідного дозволу Міністерства культури та інформаційної політики, однак Господарський суд Львівської області відмовив.

Софія Шавранська

Фото: візуалізація з виконкому, google maps 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!