Біля Професорської колонії у Львові збудують багатоповерхівку. Візуалізація

3806 0
Висота будинку становитиме від 4 до 6 поверхів.
візуалізація надана прес-службою ЛМР

візуалізація надана прес-службою ЛМР

На вул. Козланюка, 17 збудують багатоквартирний житловий будинок з приміщенням громадського призначення та підземним паркінгом. Задля цього знесуть наявні будівлі за цією адресою. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 26 жовтня.

Читайте також: На вулиці Під Голоском збудують 5 багатоповерхівок. Візуалізація

Майбутній будинок матиме чотири секції висотою від 18,5 до 23,6 м: дві п’ятиповерхові, одну – чотириповерхову, та одну – шестиповерхову. 

Читайте також: Мандруємо Львовом: Професорська колонія

Компанія забудовник «К17» за власний кошт перенесла під землю наявні лінії електропередач, які заважали будівництву. Також мешканці вулиці повідомили виконавчий комітет, що підписали меморандум із забудовником про те, що компанія прокладе на вулиці новий асфальт, а також встановить нове освітлення.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, кінцевим власником компанії-забудовника є Роман Керницький, син колишнього депутата Львівської облради Тараса Керницького.

Нагадаємо, що на місці молокозаводу на Левандівці збудують житловий квартал.

Наявний будинок на вулиці Козланка, 17, який знесуть

Андрій Костюк,

візуалізація надана прес-службою ЛМР

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!