Уламки збитих на Львівщині ракет влучили в цивільний об’єкт у Радехові

27800 0
Уламки ракети влучили у приватний, але недіючий старий будинок.
Фото: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

Фото: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

Вчора, 5 квітня, під час повітряної тривоги на території Львівської області сили повітряного командування «Захід» збили дві ракети. Уламки впали на цивільний об’єкт, від чого відбулося загоряння. Про це під час ранкового брифінгу сьогодні, 6 квітня, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Рятувальники пожежу загасили, жертв та постраждалих немає.

Читайте також: Вночі ППО збила низку ракет, на Дніпропетровщині – влучили у нафтобазу

За словами Максима Козицького, цивільний об’єкт, в який влучили уламки ракети, розташований на окраїні Радехова. Він не відноситься до військових. Це приватний, але недіючий старий будинок.

Нагадаємо, що вчора, 5 квітня, о 22:19, на Львівщині оголосили повітряну тривогу. В області було чутно вибухи, працювала протиповітряна оборона. О 23:05 оголосили про відбій повітряної тривоги. За інформацією Максима Козицького, вибухи були у районі Радехова.

Ольга Шведа

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!