Політична реклама

Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту

1930 0
У Львові біля ринку «Добробут» перенесено трамвайну зупинку – її змістили на 20 м далі у напрямку до залізничного вокзалу. Рішення про перенесення зупинок було прийнято на міській комісії з безпеки дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Крім того, ліквідовано стихійну зупинку автобусів навпроти ринку «Добробут». Натомість облаштували нову біля готелю «Наталі-18». Там є спеціальні кишені для заїзду.

Однак, за словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса, там і досі паркують приватний транспорт, незважаючи на відповідні дорожні знаки

«На жаль, немає необхідного контролю з боку працівників ДАІ. Тож закликаємо водіїв звертати увагу на дорожні знаки та не паркувати свої авто на зупинці громадського транспорту», – зазначив він.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!