Біля ринку «Шувар» на проспекті Червоної Калини планують облаштувати нову зупинку для автобусів

8968 0
Роботи планують виконати наступного року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на проспекті Червоної Калини планують відремонтувати допоміжні смуги та облаштувати нову зупинку громадського транспорту. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Чому я підтримав петицію про надземні переходи на проспекті Червоної Калини

«Зупинка громадського транспорту на пр. Червоної Калини нині розташована за 100 м від ринку "Шувар". Ми працюємо над проектом облаштування бічних смуг та пропонуємо зупинку облаштувати навпроти паркінгу. Ми це проговорили з представниками ринку», — розповів під час апаратної наради в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Допоміжні смуги використовуватимуть виключно для громадського транспорту. Втім точну схему ОДР на цьому відтинку мають промоделювати у ЛКП «Львівавтодор». Роботи планують виконати наступного року.

Читайте також: Чому надземні переходи не зроблять Львів кращим

Нагадаємо, сам проспект Червоної Калини реконструювали під час прокладання трамвайної колії на Сихів у 2014-2016 роках. Після цього з допоміжних смуг забрали стихійний ринок та облаштували паркінг біля торгового комплексу «Шувар».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!