Політична реклама

Біля Шевченківського гаю у Львові буде літній ресторан

1636 0
Сьогодні, 20 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення виконкому «Про порядок розміщення літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарних об’єктів ресторанного господарства у Львові» від 2011 року.

«Також у проекті рішення пропонується оголосити конкурс на розташування літнього майданчику на вул. Чернеча Гора, 1 біля входу у Шевченківський гай», - розповіла директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич. За її словами, площа літнього майданчика становить 76 кв. м.

Відповідно до цього рішення, після встановлення літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарних об’єктів ресторанного господарства впродовж сезону їх перевірятимуть. Якщо виявлятимуть порушення, а власники майданчиків не виконуватимуть приписи, літні майданчики  демонтуватимуть.

Нагадаємо, 22 січня 2013 року Музей народної архітектури та побуту (м. Львів) і ЮНЕСКО підписали угоду на 300 тис. доларів.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!