Ситуація на дорогах Львова: до 15 лютого змінено рух тролейбусів

2053 0
За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, сьогодні з 17.00 год. і до неділі, 15 лютого, біля Собору св.Юра буде змінено організацію дорожнього руху.

Так, буде перекритий рух транспорту  по вул. Листопадового  Чину на ділянці від перехрестя з вул.Гоголя та пл.Юра до вул.Шептицьких. 

По вул.Гоголя здійснюватиметься виїзд на вул.Городоцьку. Заїзд на пл.св.Юра по вул.Митрополита Андрея буде закритий. Об’їзд пл.св.Юра – по вул. Митрополита Андрея та вул.Шептицьких.

Заїзд до готелю «Дністер» з вул. Матейка буде закритий, а здійснюватиметься з вул. Соломії Крушельницької.

Відповідно, буде внесено зміни в рух громадського транспорту. Так, тролейбуси №7, №12, №2, №9, №10 та №20 курсуватимуть до пл. Кропивницького і в зворотному напрямку.

Міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку по вул.Городоцькій та по вул.Бандери.

«Зараз вирішується питання щодо тимчасової кінцевої зупинки автобусів №2А», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Львівська міська рада просить усіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності.

Як інформувало tvoemisto.tv, реліквію з Ватикану можуть залишити у Львові на довше


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!