Біля «Супутника» перенесуть скандальний МАФ

2048 0
У культурно-мистецькому центрі планують провести протиаварійні роботи.
Фото: Facebook-сторінка Христини Процак

Фото: Facebook-сторінка Христини Процак

На Левандівці перенесуть МАФ, що розташований поблизу «Супутника» на вул. Повітряній, 22а, аби провести протиаварійні і планові роботи, зокрема замінити мережі у мистецькому центрі. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету 13 квітня, інформує прес-служба ЛМР.

«Наш мистецький центр "Супутник", що на Левандівці, сьогодні дуже активно, яскраво розвивається. Відбувається дуже багато заходів, зокрема Міжнародний фестиваль Параджанова і багато інших. Але протягом тривалого часу є труднощі – біля центру розташована споруда, яка не є МАФом, оскільки її нема в перспективній схемі МАФів і по якій триває довгий час судова тяганина», — розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читайте також: Конституція Левандівки. Як культурний центр «Супутник» розвиває район

Нагадаємо, минулого тижня працівники СБУ затримали керівника «Супутника» під час отримання хабара. Однак активісти та представники міської влади повідомляють, що керівника комунального закладу Олександра Агашкова підставили через неправомірну діяльність МАФу. Згодом за рішенням суду його взяли на поруки нардепи Ірина Подоляк та Ігор Васюник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!