Політична реклама

Біля візового центру на Садовій у Львові заборонять стоянку

4993 1
Навпроти візового центру на вул. Садова, 2а у Львові заборонять стоянку. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомила голова Залізничної райадміністрації Ірина Чілімова.

Після відкриття у Львові на вул. Садова, 2а  Пункту приймання візових анкет Генерального консульства Республіки Польща біля приміщення установи водії почали паркувати автомобілі на газонах або при дорозі, порушуючи правила паркування та стоянки. Через це на вулиці, що раніше не вирізнялась великим потоком автомобілів, тепер часто утворюються затори.

На території візового центру функціонує безкоштовна парковка на 23 автомобілі. Як видно на світлинах, у той час як одні машини стоять при дорозі і ускладнюють рух іншим, на стоянці залишаються вільні місця.

Саме тому, як медіа-порталу «Твоє місто» стало відомо з достовірних джерел, облаштовувати додаткові паркомісця біля візового центру не будуть. Оскільки "така проблема поблизу візового центру на Садовій є через водіїв, які приїжджають до установи вночі або рано вранці, коли на територію стоянки ще не пускають (працює з 06.00) та не заїжджають на парковку після початку робочого дня". 

Щоб впорядкувати паркування, як повідомила журналістам порталу голова Залізничної райадміністрації Ірина Чілімова, біля візового центру заборонять стоянку автотранспорту. Зараз це питання розглядає комісія з безпеки руху. Потім зміни будуть погоджені з ДАІ.


Читайте також:
20 Березня, 2012 13:28
водій дістали вже ті постійні корки на Садовій!!! наведіть порядок!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!