Політична реклама

Біля візового центру у Львові на Садовій заборонили стоянку (ОНОВЛЕНО)

2901 0
Навпроти візового центру у Львові на вул. Садова,2а заборонили стоянку автомобілів. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомила голова Залізничної райадміністрації Львова Ірина Чілімова.

Як поінформували портал у прес-службі ДАІ Львова, знаки про заборону зупинку встановлено навпроти візового центру та біля будинку Садова,2. Окрім того встановлено 2 знаки про найближчі місця для парковки: на майданчиках біля ринку "Любінське сяйво" та при виїзді на вул. Кульпарківську. 

Нагадаємо, після відкриття у Львові на вул. Садова, 2а  Пункту приймання візових анкет Генерального консульства Республіки Польща біля приміщення установи водії почали паркувати автомобілі на газонах або при дорозі, порушуючи правила паркування та стоянки. 

Попри заборону паркування та стоянки водії і далі залишають автомобілі на проїжджій частині біля установи, порушуючи правила дорожнього руху та створюючі затори. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!