Біля залізничного вокзалу у Львові облаштують готель. Візуалізація

5738 0
У будинку мають добудувати два поверхи.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на вулиці Залізничній,30 неподалік Головного залізничного вокзалу побудують готель. Існуючу тут будівлю перепланують, добудувавши два поверхи. Відповідні умови та обмеження на реконструкцію громадянці Наталі Горбачук надав сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет ЛМР.

Реконструкцію будівлі проводитимуть у межах історичного ареалу міста. Згідно із планом зонування територій Залізничного району, ця ділянка належить до зони Ж-2 – малоповерхової квартирної житлової забудови. Гранично допустима висотність будинків на рівні 5-го поверху має становити 19,20 м, а висота самої будівлі – 20,50 м.

Зазначимо, що ця триповерхова будівля була у власності профілакторію ПрАТ «Львівського локомотиворемонтного заводу». Будинок площею 1409,8 кв.м виставили на аукціон наприкінці 2019 року. Будівлю за 25 млн 350 тис грн придбала Наталя Горбачук.

Читайте також: Мешканці вулиці Гіпсової у Львові підозрюють, що будівельні роботи загрожують віллі Niuta

ФОП Наталі Горбачук зареєстроване у 2019 році у Сокалі. Основним видом діяльності, за даними платформи Youcontrol, є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Вона також є засновницею ТОВ «Н.К-ГРУП», яке займається діяльністю готелів і яке зареєстроване власне на вул. Залізничній,30.

Христина Гоголь

Візуалізація ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!