Білий дім випустив колекційну монету «Острів Зміїний»

1138 0
Вартість монети – 100 доларів
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Сувенірний магазин Білого дому випустив колекційну монету, яка вшановує український опір російському вторгненню на острів Зміїний. Доставка до України та всі країни НАТО безкоштовна. Вартість монети – 100 доларів. Про це повідомляє магазин Білого дому.

Читайте також: Українські військові розпочали навчання у Великій Британії

Зазначимо, що кожна монета матиме сертифікат з номером видання та оксамитовий презентаційний футляр з золотою президентською печаткою. Зараз можна оформити попереднє замовлення з доставленням від 30 вересня. 20% усіх прибутків від цього продажу спрямують українським жінкам і дітям через магазин подарунків Білого дому.

Додамо, що це дев'ята монета в серії «Історичні моменти» та 34-та – ​​в колекції «Історичні моменти американського президентства».

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон анонсував передачу Україні 10 самохідних артилерійських систем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!