Бійці на Донбасі відбили 14 атак та знищили більше 170 окупантів

1364 0
Українські захисники ліквідували десятки одиниць ворожої техніки.
Фото мілітарного порталу

Фото мілітарного порталу

Військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил упродовж доби, 29 квітня на Донецькому та Луганському напрямках відбили 14 атак російських окупантів та завдали бойових втрат ворогу у техніці та живій силі.

Читайте також: На Донеччині ЗСУ підірвали міст разом з потягом окупантів

За інформацією штабу ООС, українські захисники знищили 11 танків, 7 артилерійських систем, 27 одиниць броньованої техніки, одну бойову броньовану машину та 14 автомобілів ворога.

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один літак та 7 безпілотних літальних апаратів.

Бійці оперативно-тактичного угруповання «Схід» відбили 4 ворожі атаки рашистів та знищили 173 окупантів. Також ліквідували 4 танки, 6 БМП, 2 БТР, 13 АТТ, 5 артилерійських систем, 2 мінометних розрахунків та 5 БПЛА.

Нагадаємо, що втрати російської армії у війні проти України сягнули вже 23 тисяч військових. Британська розвідка повідомляла, що війська рф на Донбасі мають значні втрати, а їхні територіальні завоювання обмежені.

За даними Генштабу ЗСУ, Російські окупанти продовжують блокувати українські підрозділи у Маріуполі, у районі заводу «Азовсталь». На тимчасово зайнятих територіях окупаційна влада надалі обмежує пересування, затримує місцевих жителів та блокує гуманітарні вантажі з території України. Окрім того, російські окупанти грабують селян. 

Противник продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!