«У цей великий день ворог продовжує скидати бомби». Бійці в Маріуполі у Великдень просять у світу допомоги

9262 0
Росіяни продовжують вбивати цивільних у Маріуполі, штурмують місто і скидають авіаційні бомби.
Маріуполь/Фото: Азов

Маріуполь/Фото: Азов

Заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар звернувся до усього світу, аби зробили усе, щоб звільнити людей з Маріуполя. 

«Христос Воскрес, шановна Україно! Сьогодні великий день, і навіть попри це ворог продовжує скидати авіаційні бомби, гатить корабельна артилерія, стріляють гармати, продовжують бити ворожі танки, піхота продовжує штурмувати. На шістдесятий день війни, думаю, що кожен уже зрозумів, що матеріальне – це ніщо, у порівнянні з тим, щоби обійняти своїх дітей, поговорити з близькими, насолодитися тишиною», – каже він. 

Бійці дякують тим, хто не на словах, а на ділі намагається допомогти цивільним Маріуполя евакуюватися з цієї небезпечної території. Велику шану віддають побратимам, які поклали своє життя заради безпеки Батьківщини та усього світу. 

«У цей великий день я закликаю весь цивілізований світ зробити все, щоб ці військові, які здійснили надлюдський подвиг у покинутому місті  мали змогу розказати все своїм рідним, прийти на могили до своїх побратимів. Та пам’ятайте, у цей час, коли ви кидаєте Пасхальні картинки, у Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому невинних дітей», – сказав Святослав Паламар. 

Читайте також: Знищення українських захисників у Маріуполі поставить крапку на перемовинах

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський повідомив, що українським силам поки що бракує засобів для проведення військової операції з деблокування Маріуполя. Наразі Україна вийде з переговорів з Росією, якщо окупанти знищать українців в Маріуполі, чи проведуть псевдореферендум на тимчасово окупованих територіях.

Додамо, що у Маріуполі окупанти зачищають завали розбомбленого російськими військами Драматичного театру, а знайдені тіла вивозять в селище Мангуш, де звалюють у траншею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!