Бійцю батальйону «Львів» посмертно присвоїли орден

3076 0
Тарасу Дорошу зі Львівщини, який загинув в АТО, присвоєно орден «За мужність».
фото: fotofakt.in.ua, www.volynnews.com

фото: fotofakt.in.ua, www.volynnews.com

Родичам загиблого бійця батальйону міліції особливого призначення «Львів» Тараса Дороша, який 14 січня загинув у зоні АТО від кулі снайпера, вручили присвоєну Президентом України високу державну нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Вручення нагороди батькам та дружині загиблого міліціонера відбулося на сесії Львівської облради 2 червня. Указом Президента України Тарасові Дорошу присвоєно орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, Тарас Дорош у травні 2014 року одним з перших добровільно вступив на службу у батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». Після навчання склав Присягу на вірність українському народові та був відправлений для несення служби у зону АТО.

Читайте також: На Сході загинув боєць зі Львова

Під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО у Луганській області 14 січня 2015 року куля терориста-снайпера обірвала життя Тараса. Йому було 27 років. Сержант міліції Дорош Тарас Русланович посмертно був представлений до високої Державної нагороди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!