Політична реклама

Бізнес чекає від влади єдиного – рівні правила гри, – експерт

1812 0
Єдине, чого очікує бізнес від вдали – це гарантія рівних правил гри. Не важливо – буде складно чи не буде складно, головне, щоб для всіх були однакові правила, – вважає український маркетинг-експерт, керуючий партнер Develop Your Business Ігор Гут.

«Проблема в тому, що раніше у нас були нерівні правила гри. Та їх в принципі не було. Один платив податки, інший – ні», – сказав Ігор Гут на Весняному діловому форумі у Львові.

В таких умовах, вважає експерт, інвестування в якість продукту, в бренд і персонал, а також цінності та цивілізовані правила гри нівелювались: «Коли ваш конкурент отримував бонус у 20-30% і собівартість його продукції відповідно була на 30% нижчою».

«Бізнесу в чистому вигляді у нас майже не було. Всі маркетингові інструменти були в принципі другорядними, треба було просто вирішувати питання... Сподіваємось, другий Майдан буде останнім в Україні, і ми отримаємо реформи і чіткі правила гри», – додав Ігор Гут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!