Бізнесмен Максим Козицький подав декларацію на посаду голови ЛОДА

8803 1
Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма».
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

38-річний львівський бізнесмен Максим Козицький подав декларацію як кандидат на посаду голови ЛОДА. Декларація з’явилась на сайті НАЗК сьогодні, 27 грудня.

Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, якого учора, 26 грудня, президент звільнив своїм указом.

Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики – зокрема відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі Львівщини. Також Максим Козицький будує сонячні електростанції – ідеться про роботу компанії «Енергопарк «Яворів», електростанцію у Богородчанах в Івано-Франківській області, самбірські, радехівську та бориславську сонячні електростанції та інші. Окрім того, він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Торік Максим Козицький отримав премію «Людина року» в номінації «Підприємець року». 

За даними сайту Чесно, у 2015 році він балотувався до Львівської облради від партії «Самопоміч», але не пройшов. Також Максим Козицький був членом партії «Фронт змін».

Додамо, що сьогодні низка львівських ЗМІ писали про ймовірних кандидатів на посаду голови ЛОДА. Серед них був й Максим Козицький. Газета Високий замок із посиланням на власні джерела навіть пише, що кандидатуру бізнесмена погодив Кабмін, однак ані на сайті уряду, ані Офісу президента інформації про офіційне призначення Максима Козицького немає.


Читайте також:
27 Грудня, 2019 22:44
Спостерігач Зелена енергетика у нас - спекулятивні інвестиції (на жаль)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!