Бізнесменів закликають озеленити Львів

1700 0
Львівська міська рада пропонує компаніям міста долучитися до облаштування клумб та зелених насаджень та розмістити там свою рекламу.
Фото: panoramio.com

Фото: panoramio.com

Поруч з квітковою композицією чи клумбачи підприємцям пропонують розмістити табличку з назвою підприємства або квітами викласти свій логотип чи торгову марку. Плата за користування місцем відсутня, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

До прикладу, у Львові уже встановлені квіткові композиції у вигляді квіткового годинника , квіткове взуття компанії «Левус», квітковий лев «ДельтаБанку» та інші.

Всі охочі можуть звертатись у відділ міжвідомчих проектів управління економіки департаменту економічної політики Львівської міськради (площа Ринок, 1, каб. 449в) із макетом квіткової композиції та вибраним місцем (для подальшого погодження). Додаткова інформація за тел. 297-57-24.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!