Політична реклама

Бізнесмени до 35 років можуть отримати пільговий кредит на суму до 17,5 тис. грн

1206 0
За допомогою програми «Молодіжний Бізнес України» українці віком від 18 до 35 років можуть отримати пільговий кредит для власної справи. Про це повідомила голова правління Асоціації «СЕСП» Наталія Лапардіна на прес-конференції в Києві.

За її словами, зараз програма діє тільки в Донецькій і Луганській областях, проте планує розширитися й на інші регіони України. Вона зазначила, що за допомогою даної програми молоді люди, які хочуть відкрити власну справу, можуть отримати пільговий кредит.

Як повідомляє ГолосUA, Н. Лапардіна зазначила, що гроші надаються без поручителів і застави на 3 роки під 12% річних з можливою відстрочкою платежів на 3 місяці.

Максимальна сума кредиту становить 17,5 тис. грн і може бути видана молодій людині, яка надала бізнес-план. В Україну цією послугою вже скористалося близько 120 осіб.

Зараз в організації є 3 млн. грн, які були надані урядом Великобританії. Схожа програма вже діє в 37 країнах світу під егідою принца Чарльза.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!