Колишній бізнес-партнер Григорія Козловського хоче будувати ТЦ на Садовій у Львові. Візуалізація

18403 0
Одноповерховий ТЦ планують збудувати біля ринку.
Фото: Інсула інвест

Фото: Інсула інвест

На вулиці Садовій, 2а у Львові замість недобуду хочуть звести торговий центр. Виконком ЛМР переніс сьогодні розгляд містобудівних умов і обмежень через суперечливе сусідство ТЦ із ринком «Новий».

Як розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, замість недобудованої двоповерхової споруди біля ринку на Петлюри, має бути один торговий поверх. Точки продажу з ринку «Новий» планують перенести у новий торговий центр. Висота будівлі не має перевищувати 9,5 м.

Будувати ТЦ хоче  ТзОВ «Інсула-Інвест», яке зареєстроване на вулиці Сахарова, 52. Керівником компанії є Сергій Ковальов. Власником компанії є Олександр Берба, який до 2019 року володів низкою фірм, пов’язаних з компанією Avalon, співвласником якої є львівський депутат та бізнесмен Григорій Козловський.

Та ж компанія збиралася знести будинок Терлецького на Сахарова, 52 та замість нього збудувати офісний центр. Інша фірма, що належить Олександру Бербі, будуватиме готель та офіси на перехресті Стрийська – Наукова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!