Бізнес-сіті у Львові: 6 корпусів, 150 компаній, 3000 робочих місць

3229 1
До 2018 року девелоперська компанія «Технопарк» має намір вкласти понад 20 млн дол у будівництво першого сучасного бізнес-сіті у Львові. Воно охоплюватиме 10 корпусів, об'єднаних спільною територією та інфраструктурою, загальною площею понад 60 000 м2.
Фото: novobudovy.com

Фото: novobudovy.com

Тарас Цибульський, комерційний директор «Технопарку», переконаний, що бізнес-сіті стане потужним діловим ядром Львова і всього західноукраїнського регіону, центром бізнесової активності і розвитку передових технологій, інформує прес-служба Львівської міськради. 

За його словами, ключовий принцип роботи бізнес-сіті полягає в тому, що клієнтам пропонують продумане до дрібниць комфортне середовище з  повним комплексом сервісних послуг і вдалою локацією. У Львові воно займатиме площу близько 4 га в районі вулиць Героїв УПА, Смаль-Стоцького та Федьковича, що зробить його максимально зручним з точки зору транспортної логістики: 5 хвилин на авто до залізничного вокзалу, 10 хвилин – до центру міста, 15 хвилин – до Львівського міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького.

Наразі функціонує вже 6 корпусів містечка, останній з яких здано в експлуатацію у серпні 2014 року. У найближчих планах «Технопарку» – будівництво офісно-розважального корпусу, першого з двох багаторівневих автопаркінгів на 400 місць, автономних котелень для містечка й низки інших інфраструктурних об’єктів. Водночас проектом передбачено й окремі паркувальні місця для велосипедистів та озеленення навколишньої території. Поруч із офісними центрами буде розміщено банки, діагностичні й туристичні центри, ресторани, салони краси, заклади торгівлі тощо.

Зараз на офісних площах львівського бізнес-сіті працює понад 150 компаній-орендарів, які вже забезпечують приблизно 3000 робочих місць у Львові. До 2018 року ця цифра, за прогнозами, може зрости у 2-3 рази. Понад 50% орендних площ  бізнес-сіті займають зараз компанії, що працюють у сфері ІТ. Останнім часом ця галузь розвивається у Львові надзвичайно активно.

«Сьогодні у галузі інформаційних технологій у Львові задіяно вже понад 10 тисяч працівників і їхня кількість продовжує збільшуватись. Останнім часом до нас неодноразово зверталися IT-компанії зі східних регіонів України, стосовно відкриття офісів і створення нових робочих місць саме у Львові, – розповідає  керівник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль. – Наше місто має абсолютний потенціал для того, щоб стати одним з найбільших осередків новітніх технологій у Центральній Європі. Для цього у Львові є кваліфіковані трудові ресурси, вигідне транспортне сполучення з європейськими державами, зручна міська інфраструктура». 


Читайте також:
9 Вересня, 2014 14:16
Max Краще б паркінги зробили для тих хто туди приїздить і працює,по вулицям пройти нормально не можливо
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!