BlaBlaCar прокоментував зникнення львів’янина, який скористався їх сервісом

7678 0
У понеділок, 4 квітня, львів’янин Тарас Позняков, скориставшись сервісом BlaBlaCar, виїхав зі Львова до Києва. Проте, у столиці, на заплановану зустріч так і не з’явився. Чоловіка уже три дні шукають його рідні та небайдужі українці. Компанія BlaBlaCar прокоментувала Tvoemisto.tv ситуацію, яка трапилась.
фото: www.blablacar.fr

фото: www.blablacar.fr

«Ми повністю сприяємо розслідуванню і надаємо всі необхідні дані слідству. Ми надали поліції технічну інформацію, яка допоможе у розслідуванні. Окрім того, регулярно спілкуємося з друзями і близькими Тараса», - прокоментував Олексій Лазоренко, керівник BlaBlaCar в Україні і Росії


Як повідомили у прес-службі BlaBlaCar, даний випадок є безпрецедентним, адже за допомогою сервісу уже відбулися десятки мільйонів поїздок. Зараз компанія робить усе можливе, щоб якнайшвидше з’ясувати усі подробиці та отримати нову інформацію про розслідування.  

В той ж час, у компанії стверджують, що поки що жодних нововведень, що стосуються системи ідентифікації користувача, запроваджувати не збираються. Проте, прагнуть, впровадити світовий досвід користування сервісом в Україні.

 «Сьогодні в деяких країнах ми впроваджуємо страхові продукти, а також системи ідентифікації користувача через документи, що засвідчують особу. Це дозволяє підвищити рівень надійності сервісу і довіри попутників один до одного. Зі свого боку робимо все можливе, щоб всі ці опції з'являлися в Україні якомога швидше. Ми постійно працюємо над вдосконаленням існуючих і впровадженням нових заходів безпеки користувачів, які користуються сервісом», - повідомляє Олексій Лазоренко

Найближчим часом в Україні почне працювати система повноцінного бронювання поїздок на сайті BlaBlaCar, а через деякий час буде впроваджена система оплати послуг сервісу, що зі свого боку матиме на увазі ідентифікацію користувача через платіжні інструменти.

Нагадаємо, Тараса Позняков у понеділок, 4 квітня, виїхав зі Львова до Києва приватним транспортом. Проте ще досі чоловік не вийшов на зв’язок, а на зустріч, про яку був домовлений у столиці, не з’явився. В останній Тарас Позняков телефонував рідним 4 квітня о 11:16 год із заправки. 
Далі по камерах відеоспостереження зафіксовано, що машина з'їхала з траси в с.Бобриця Києво-Святошенського району. Це приблизно 23-26 км не доїзжджаючи до Києва. Нині став відомий імовірний маршрут чоловіка. Також Тараса Познякова офіційно оголосили у розшук

Довідка. BlaBlaCar – це онлайн-майданчик, що об'єднує водіїв і пасажирів, яким по дорозі. Платформа діє у 22 країнах світу. Зокрема, сервіс працює у Бельгія, Великобританії, Голландії, Iндії, Іспанії, Італії, Люксембурзі, Мексиці, Німеччині, Польщі, Португаліі, Росіі, Румуніі, Сербiі, Туреччині, Угорщині, Україні, Франціі, Хорватiі, Бразиліі, Чехіі, Словаччині.

Підготувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!