BlaBlaCar закликав користувачів відмовитися від поїздок

2018 0
Карантин в Україні триватиме до 24 квітня.
Фото: travelest

Фото: travelest

Сервіс пошуку попутників BlaBlaCar продовжує працювати, але закликає користувачів відмовитися від поїздок, окрім крайньої необхідності. Про це йдеться у листі директора BlaBlaCar Ніколаса Брюссона.

«Ми наполегливо рекомендуємо дотримуватись офіційних рекомендацій уряду України, щоб захистити себе та інших: плануйте лише термінові поїздки, відповідно до урядових інструкцій», – йдеться у листі.

Читайте також: Сервіс BlaBlaCar стає платним для пасажирів

Нагадаємо, що з 18 березня українська платформа карпулінгового сервісу BlaBlaCar тимчасово призупинила усі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути, у тому числі – на платформі Busfor, яку торік придбав BlaBlaCar.

Додамо, що карантин в Україні через поширення коронавірусу продовжили до 24 квітня.

BlaBlaCar – найбільший у світі міжнародний онлайн-сервіс для пошуку автомобільних попутників. Його заснували у 2006 році. Здебільшого він працює для міжміських подорожей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!