Політична реклама

Blackberry 9530 і Nokia N95 - найтоксичніші телефони

1497 0
Motorola Citrus був визнаний найменш токсичним з усіх телефонів, далі прямують iPhone 4S, LG Remarq, і два пристрої Samsung: Captivate і Evergreen.

Тим не менше, ні один з телефонів не був безпечний на 100%, говорить директор науково-дослідного некомерційного центру екології, який і проводив ці дослідження. Всі моделі, містили в собі відносно високий рівень брому, хлору, свинцю, кадмію або ртуті.

Найбільш токсичними телефони були Blackberry 9530, Nokia N95, Motorola MOTO W233 Renew. Найтоксичнішим телефоном визнаний iPhone 2G.

Багато мобільних телефонів є небезпечними відходами. Стільникові телефони можуть містити більше 40 токсичних хімічних речовин та важких металів. Хоча немає ніяких свідоцтв того, що вони небезпечні для користувачів, вони стають проблемою для навколишнього середовища після того як їх викидають.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!