Благодійні події тижня у Львові, де можна допомогти військовим

4633 0
У Львові постійно організовують акції зі збору коштів чи речей для допомоги українським військовим на Сході. Tvoemisto.tv зібрало ті благодійні заходи, які відбудуться у місті цього тижня.

1. 28 вересня з 12:00 до 19:00 год у Шевченківському гаю відбудеться благодійна фотосесія на підтримку армії. Для фотозйомки буде спеціально облаштоване місце – фото-зона, в українському сучасному стилі та з патріотичною атрибутикою. На фото-зустрічі будуть присутні професійні фотографи, візажисти, перукарі, стилісти, декоратори. Усі послуги будуть надаватись безкоштовно, благодійний внесок добровільний, але рекомендована сума від 50 грн. Усі вилучені кошти після закінчення фото-дня буде передано сім’ям на лікування поранених хлопців, які перебувають у Військовому госпіталі.

2. Благодійний ярмарок обрядового печива у межах фестивалю «Веретено». Він пройде 28 вересня у Шевченківському гаю (вул. Чернеча Гора, 1). Організатори запрошують усіх, хто випікає обрядове печиво (хліб, калачі, короваї) чи іншу солодку випічку (тістечка, маківники, «пляцки»), до участі у ярмарку. Особливо запрошують львів’ян приходити і купувати домашню смачну випічку. Також усі відвідувачі зможуть ознайомитись зі звичаями використання печива в обрядах, дізнатися рецепт випікання. Охочі долучитися до ярмарку можуть заповнити онлайн-заявку за адресою: http://goo.gl/NZ7Gdf, або зголоситися за телефоном 032 271 21 01 до 25 вересня. Отримані на ярмарку кошти передадуть на лікування пораненим хлопцям з АТО, які перебувають у реанімації Військового госпіталю. Йде мова про Олега Труша та Олександра Даценка.

3. «Вечір музики, що рятує життя» в Парку культури. У суботу, 27 вересня, слухатимуть La Vivo, Gloria, квартет Arcos Maestro, шоу на барабанах Drum Force, камерний оркестр «Академія» та дивитимуться на Театр тіней «Див». Кошти, зібрані під час події, будуть спрямовані на допомогу пораненим військовим. Початок о 18:00, вхід вільний.

4. Традиційний збір допомоги біля пам’ятника Королю Данилу. У четвер, 25 вересня, та у суботу, 27 вересня, для вояків на Сході збиратимуть ліки. Можна приносити препарати від застуди, грипу, знеболювальні і жарознижувальні засоби, антибіотики широкої дії, краплі очні, вушні та назальні, шлункові ліки, бинти, вату, пластирі тощо. традиційно збір проходитиме з 17:00 до 19:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!