Благодійники просять львів’ян відмовитись від корпоративів і допомогти хворим діткам

2201 0
Вилучені кошти спрямують на потреби онкогематологічних вхорих та підопічних мобільного дитячого хоспісу.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» напередодні Нового року запрошує компанії взяти участь в акції «Новий рік буде Добрим», а усі кошти, призначені на корпоративи віддати на потреби онкогематологічних вхорих та підопічних мобільного дитячого хоспісу. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку зазначає директор благодійного фонду Юрій Федечко.

Читайте також: Кількість потреб на лікування важкохворих дітей у Львові суттєво збільшилася. Як допомогти

«На порозі миколаївсько-новорічно-різдвяна заметіль. Час, коли керівництво підприємств, організацій, компаній та фірм приймає рішення, як відзначити цей важкий карантинний рік з колективом, що віддано працював незважаючи на обставини. Пропонуємо учасникам акції направити подарунково-святковий бюджет на допомогу нашим підопічним дітям», – каже Юрій Федечко.

За його словами, як подяку фонд надішле авторські листівки, створені руками дітей, що перемогли важкі хвороби і стали мотиваторами для тих дітей, хто ще потребує лікування.

Читайте також: У Львові збирають гроші на кисневі концентратори тим, кого нікуди госпіталізувати

«Попередні роки подарували нашим подопічним допомогу понад 1 млн грн. Дуже просимо доєднатись цього року і вас», – йдеться у повідомленні.

Для тих, хто бажає взяти участь в акції, просять зв'язатися з координаторами акції Юрієм та Мар’яною поштою [email protected] або телефоном: 097 462 92 46.

Також можна допомогти фінансово:

БО БФ  Із янголом на плечі

Назва банку: АТ КБ «Приватбанк»

ЄДРПОУ 41411833

Рахунок  UA173052990000026009001002960

Призначення : благодійний внесок

Банк: ПАТ «Кредобанк»

МФО 325365    ЄДРПОУ 41411833

рахунок UA913253650000026008011024214

Призначення: благодійний внесок

Нагадаємо, що важкохворі діти у Львові з початку карантину та епідемії опинилися у зоні ризику. У місті хочуть створити програму допомоги хворим дітям.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!