Благодійники з Канади передали до Львова понад 100 інвалідних візків для дітей та учасників АТО

2332 0
Більше 100 інвалідних візків та інших засобів пересування українці Канади передадуть пораненим і дітям з особливими потребами.
Фото: dzherelocentre.org.ua

Фото: dzherelocentre.org.ua

Вже вкотре громада українців Канади надає допомогу людям з особливими потребами в Україні. Цього разу до Львова приїхав контейнер з інвалідними візками та іншим реабілітаційним обладнанням. Гуманітарний вантаж з Канади завтра, 11 грудня, об 11:30 год. передадуть Навчально-реабілітаційному центру «Джерело» (просп. Червоної Калини, 86а).

Контейнер з гуманітарною допомогою був подарований і відправлений організаціями: Конгрес Українців Канади – Відділення Торонто і комітет Євромайдан Канада. Комплект поставки містить більше 100 інвалідних візків та інших засобів пересування, щоб допомогти пораненим, які потребують додаткових засобів пересування. Також вантаж включає обладнання, призначене для молоді та дітей з особливими потребами.

Направлена допомога буде поширюватися серед 4 одержувачів, у тому числі: Навчально-реабілітаційний центр «Джерело», Львівський військовий госпіталь, Шпиталь ім. Шептицького та Червоний Хрест м. Суми. За останніх півроку українська громада Торонто вже відправила до України 3 контейнери медичного та реабілітаційного обладнання.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!